PRIMARUL DIN DOBRA A SEMNAT AZI TREI CONTRACTE DE ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN! CE PROIECTE SE VOR DERULA PRIN PJDL!

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN DOBRA A SEMNAT AZI TREI CONTRACTE DE ASOCIERE CU CONSILIUL JUDEȚEAN! CE PROIECTE SE VOR DERULA PRIN PJDL!

Primăria Dobra continuă investițiile în comună. Astăzi, Daniel Nica, primarul comunei, a fost prezent la sediul Consiliului Județean Dâmbovița unde a semnat trei contracte de asociere cu CJ Dâmbovița care se vor derula prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Cel mai important este cel cu care va continua modernizarea rețelei de șanțuri și accese la proprietăți, o investiție foarte importantă pentru a preveni inundațiile în comună. Celelalte două proiecte prevăd extinderea rețelelor de apă și canalizare , în locurile unde acestea nu există.

“Astăzi, alături de domnul Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, am semnat trei noi contracte de asociere cu Consiliul Județean, pentru trei proiecte pe care le vom implementa în perioada următoare în comuna noastră prin Programul Județean de Dezvoltare Locală. Acestea sunt:

1. “ Asigurarea scurgerii apelor și accese proprietăți în comuna Dobra” , proiect în valoare de 4.503.163 lei

2. “Extinderea componentelor sistemelor de canalizare existente – lot 2”, proiect în valoare de 824.850,23 lei

3. “Extinderea componentelor sistemelor centralizate de alimentare cu apă potabilă – lot 1”, proiect în valoare de 389.382,63 lei

După cum vedeți, așa cum am promis, continuăm modernizarea șanțurilor și a acceselor la proprietăți pe celelalte străzi din comună, însă cu prioritate pentru zonele unde sunt probleme urgente. În ceea ce privește extinderea rețelelor de apă și canalizarea, aceste lucrări vor fi executate în zonele unde anumiți localnici nu beneficiază de aceste utilități.

Mulțumesc din nou pentru sprijin domnului Corneliu Ștefan, iar dumneavoastră pentru răbdare și înțelegere!”a transmis Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.