PRIMARUL COMUNEI DOBRA, MESAJ DE LA MULȚI ANI PENTRU TOȚI LOCUITORII COMUNEI, CARE POARTĂ NUMELE SFINTEI MARIE MARI

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL COMUNEI DOBRA, MESAJ DE LA MULȚI ANI PENTRU TOȚI LOCUITORII COMUNEI, CARE POARTĂ NUMELE SFINTEI MARIE MARI

“Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mare este una dintre cele mai mari sărbărori creștiene. Fecioara Maria este ocrotitoarea multor români, care îi poartă numele. Pe 15 august, este prilej de mare sărbătoare pentru foarte multe familii și din comuna noatră. Le urez tututor sănătate multă, să fie fericiți și ocrotiți de Maica Domnului. La mulți ani plini de împliniri! “ este mesajul lui Gheorghe Nica, primarul comunei Dobra, cu ocazia marii sărbători Adormirea Maicii Domnului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.