PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ GOSPODĂRIRE A APELOR PENTRU O NOUĂ INVESTIȚIE

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ GOSPODĂRIRE A APELOR PENTRU O NOUĂ INVESTIȚIE

Această informare este efectuată de Comuna Varfuri ce intenționează să solicite la Administrația Națională Apele Romane Administrația Bazinală de apă Buzău-Ialomița Sistemul de gospodarire a apelor Dâmbovița aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrărilor de ”STABILIZARE ALUNECARE DE TEREN CE AFECTEAZĂ DC 5 SI PROPRIETAȚILE ADIACENTE ACESTUIA, IN PUNCTELE ”DRĂGOESCU – DRAGOMIR – BREZENI” COMUNA VÂRFURI, JUDETUL DAMBOVIȚA – EXECUTAREA LUCRĂRILOR IN PRIMA URGENȚĂamplasate în comuna Vârfuri, sat Suvița, județul Dâmbovița.

          Aceasta investiție este nouă.

          Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta următoarele ape uzate : Nu este cazul.

          Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996 cu modificările și completările ulterioare.

          Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

          Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii, și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Primăria Comunei Vârfuri,sat Suvița, nr. 137, telefon 0245 233 102 (Ciocodeică Eduard),  după data de 10.10.2022.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.