PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ GOSPODĂRIRE A APELOR PENTRU O NOUĂ INVESTIȚIE

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA VÂRFURI, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ GOSPODĂRIRE A APELOR PENTRU O NOUĂ INVESTIȚIE

Această informare este efectuată de Comuna Varfuri ce intenționează să solicite la Administrația Națională Apele Romane Administrația Bazinală de apă Buzău-Ialomița Sistemul de gospodarire a apelor Dâmbovița aviz de gospodarire a apelor pentru realizarea lucrărilor de ”STABILIZARE ALUNECARE DE TEREN CE AFECTEAZĂ DC 5 SI PROPRIETAȚILE ADIACENTE ACESTUIA, IN PUNCTELE ”DRĂGOESCU – DRAGOMIR – BREZENI” COMUNA VÂRFURI, JUDETUL DAMBOVIȚA – EXECUTAREA LUCRĂRILOR IN PRIMA URGENȚĂamplasate în comuna Vârfuri, sat Suvița, județul Dâmbovița.

          Aceasta investiție este nouă.

          Ca rezultat al procesului de producție vor rezulta următoarele ape uzate : Nu este cazul.

          Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996 cu modificările și completările ulterioare.

          Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

          Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii, și recomandări se pot adresa solicitantului sau la adresa Primăria Comunei Vârfuri,sat Suvița, nr. 137, telefon 0245 233 102 (Ciocodeică Eduard),  după data de 10.10.2022.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.