PRIMĂRIA TITU: “LA TITU, TRADIȚIILE NU PIER! ”

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA TITU: “LA TITU, TRADIȚIILE NU PIER! ”

În perioada 14-16 septembrie, a avut loc Târgul anual de la Titu, un eveniment local de început de toamnă care adună laolaltă producători și cumpărători. Anul acesta târgul a fost organizat la Hagioaica, pe DJ 701A, drumul care face legătura între satele Hagioaica și Dâmbovicioara.

 Și anul acesta, Târgul de la Titu s-a bucurat de un real succes. Mii de oameni au trecut pragul noii locații de la Hagioaica, pe DJ 701A, pentru a degusta produsele tradiționale aduse de comercianți, și pentru a-și face aprovizionarea de toamnă.

Reprezentanții primăriei orașului Titu au fost prezenți la eveniment, pentru a sta de vorbă cu cetățenii.

„La Titu, tradițiile nu pier!

Vineri, în cadrul vizitei în Târgul de toamnă, alături de autoritățile locale, au participat: domnul Virgil Guran – vicepreședintele Senatului, domnul Aurelian Cotinescu – secretar general al PNL Dâmbovița, domnul subprefect Adrian Chițescu, primari liberali din localitățile învecinate, consilieri locali, tineri liberali.

Primăria orașului Titu a făcut toate demersurile pentru a amenaja noua locație de la Hagioaica, pentru a ne reîntoarce în atmosfera provincială de odinioară, atunci când târgul era cel mai așteptat eveniment al urbei„, a transmis viceprimarul Gabriela Chițu

Târgul Anual a fost mutat în noua locație din cauza unor factori precum demararea lucrărilor la proiectul de „Lărgire la 4 benzi DN7 Baldana – Titu km 30+950 – km 52+300” și reducerea suprafeței terenului deținut de Primărie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.