PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE VA DISTRIBUI GRATUIT MĂŞTI ŞI MĂNUŞI TÂRGOVIŞTENILOR

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE VA DISTRIBUI GRATUIT MĂŞTI ŞI MĂNUŞI TÂRGOVIŞTENILOR

Continuând seria măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, Primăria Târgoviște va distribui, începând de săptămâna viitoare, kituri de igienă locuitorilor Municipiului Târgoviște. Kitul este format din două perechi de mănuși și două măști, pentru fiecare persoană. la Complexul Turistic de Natatie, respectând cu stricteţe regulile de igienă, s-a început, cu ajutorul personalului Direcţiei de Asistenţă Socială, pregătirea acestor kituri, care vor ajunge la toţi târgoviştenii. Distribuirea se va face tot de către personalul Direcţiei de Asistenţă Socială, cu respectarea distanţei sociale, imediat după Sărbătorile Pascale.
Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, a anuţat că va continua în paralel şi ampla acţiune de igienizare a străzilor din municipiul Târgovişte. Până la finalul acestei săptămâni, toate zonele publice din Târgovişte vor fi spălate şi igienizate!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.