PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE VA DISTRIBUI GRATUIT MĂŞTI ŞI MĂNUŞI TÂRGOVIŞTENILOR

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA TÂRGOVIŞTE VA DISTRIBUI GRATUIT MĂŞTI ŞI MĂNUŞI TÂRGOVIŞTENILOR

Continuând seria măsurilor de prevenire și combatere a răspândirii COVID-19, Primăria Târgoviște va distribui, începând de săptămâna viitoare, kituri de igienă locuitorilor Municipiului Târgoviște. Kitul este format din două perechi de mănuși și două măști, pentru fiecare persoană. la Complexul Turistic de Natatie, respectând cu stricteţe regulile de igienă, s-a început, cu ajutorul personalului Direcţiei de Asistenţă Socială, pregătirea acestor kituri, care vor ajunge la toţi târgoviştenii. Distribuirea se va face tot de către personalul Direcţiei de Asistenţă Socială, cu respectarea distanţei sociale, imediat după Sărbătorile Pascale.
Primarul Târgoviştei, Daniel Cristian Stan, a anuţat că va continua în paralel şi ampla acţiune de igienizare a străzilor din municipiul Târgovişte. Până la finalul acestei săptămâni, toate zonele publice din Târgovişte vor fi spălate şi igienizate!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.