PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE, ANUNȚ SOLICITARE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

Această informare este efectuată de catre Municipiul Targoviste, cu sediul in Mun. Targoviste, B-dul Revolutiei, nr. 1/4, judetul Dambovita, tel. 0245611222, ce intenţionează să solicite de la A.B.A. Arges-Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentruproiectul „Inființarea unui centru de colectare a deșeurilor prin aport voluntar în Municipiul Târgoviște, judetul Dambovita”, localizat in Municipiul Targoviste, Soseaua Gaesti, T9, P39, nr. cadastral 85749, judetul Dambovita. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr.107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc sa obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului, Municipiul Targoviste, după data de 02.03.2023.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »