PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE A DEPUS, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, PROIECTE PRIN PNRR DE PESTE 48 DE MILIOANE DE EURO

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE A DEPUS, ÎN ULTIMA SĂPTĂMÂNĂ, PROIECTE PRIN PNRR DE PESTE 48 DE MILIOANE DE EURO

“Proiecte în valoare de peste 241.000.000 lei (peste 48.000.000 euro) depuse de către Primăria Târgoviște, în vederea finanțării prin PNRR, numai săptămâna trecută!

Astfel, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, Grădinița cu Program Normal nr. 11, Școala Gimnazială ”Grigore Alexandrescu”, Școala Gimnazială ”Prof. Paul Bănică”, Liceul Teoretic ”Ion Heliade Rădulescu”, Liceul ”Voievodul Mircea”, Școala Gimnazială ”Vasile Cârlova”, clădirea Direcției de Administrare a Patrimoniului și 14 blocuri de locuințe vor face obiectul unor investiții importante în cadrul Planului național de redresare și reziliență, componenta 5 – Valul renovării.

Totodată, vor fi achiziționate 20 de autobuze electrice și vor fi implementate sisteme inteligente de management urban (ITS), finanțarea fiind asigurată tot potrivit Planului Național de Redresare și Reziliență al României, de data aceasta Componenta C10 – Fondul local.

Acesta este numai începutul unei campanii susținute de accesare de fonduri nerambursabile, urmând a fi derulate proiecte în toate domeniile de infrastructură: în reabilitare stradală, în infrastructura socială, infrastructură de transport, infrastructură sportivă și, foarte important, continuăm cel mai mare program de investiții din istoria municipiului în infrastructura educațională.” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

CORNELIU ȘTEFAN: “Avem undă verde pentru a începe, în cel mai scurt timp, lucrările de extindere la 4 benzi a DN71, Bâldana – Târgoviște ”

GURA FOII! ÎNCEP LUCRĂRILE PENTRU INTRODUCEREA REȚELELOR DE APĂ ȘI CANALIZARE! CE ALTE PROIECTE SE AFLĂ ÎN CURS DE IMPLEMENTARE! VIDEO!

PRIMĂRIA TITU ANUNȚĂ ÎNTRERUPEREA CURENTULUI ELECTRIC ÎN MAI MULTE ZONE DIN ORAȘ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.