PRIMĂRIA PUCIOASA INVESTEȘTE FONDURI IMPORTANTE ÎN MODERNIZAREA SPITALULUI ORĂȘENESC

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA PUCIOASA INVESTEȘTE FONDURI IMPORTANTE ÎN MODERNIZAREA SPITALULUI ORĂȘENESC

Administrația publică locală a orașului Pucioasa, prin primarul Ana Constantin, a depus în această perioadă la ADR Sud Muntenia documentația aferentă pentru proiectul privind „Reabilitarea, modernizarea și eficientizarea energetică a spitalului”. Un alt proiect elaborat de autorități se leagă de dotarea ambulatoriului. Contractele au fost deja semnate contractele. Un al treilea proiect prevede dotarea cu aparatură și materiale sanitare a spitalului din Pucioasa.

„Acum, suntem în perioada de precontractare pentru a-l patrulea proiect. Avem în plan să realizăm o rețea modernă de oxigen pentru spitalul nostru. Cu stație de oxigen sigură, cu tot echipamentul aferent. Și nu ne oprim aici în ceea ce privește proiectele destinate spitalului din Pucioasa. Vine din urmă al cincilea proiect. Unul de o valoare destul de mare, care vizează combaterea infecțiilor intraspitalicești. Schimbăm în totalitate suprafețele de contact, refacem pereții tuturor saloanelor, holurile, sălile de tratament și investigații. Pentru noi este o datorie să modernizam și să dotăm spitalul din Pucioasa, ținând cont de faptul că adresabilitatea este enormă pentru întreaga parte de nord a județului, plus că avem câteva secții renumite în tot județul, deservite de medici dedicați. Vorbim despre secțiile Recuperare, Psihiatrie și Urologie, unde ne vin pacienți din toată țara. Suntem totuși departe de ceea ce aș dori eu la spitalul de la Pucioasa, dar ne aflăm pe drumul cel bun”, ne-a precizat primarul Constantin Ana.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.