PRIMĂRIA DOBRA: Comunicat de presă„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” „Transpunere P.U.G. al comunei Dobra, județul Dâmbovița, în format GIS”

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA DOBRA: Comunicat de presă„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” „Transpunere P.U.G. al comunei Dobra, județul Dâmbovița, în format GIS”

UAT Comuna Dobra, județul Dâmbovița, anunță începerea proiectului cu titlul „Transpunere P.U.G. al comunei Dobra, județul Dâmbovița, în format GIS”, Titlu Apel: PNRR / 2022 / C10 / I 4, Runda 1, implementat de UAT Comuna Dobra, în județul Dâmbovița, conform contractului de finanțare nr. 127276 /10.11.2022, finanțat în cadrul Compnentei 10 – Fondul Local a PNRR.

Proiectul se derulează pe o perioadă de 36 de luni, începând cu data de 10.11.2022.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea cadrului de planificare urbană și teritorială prin documente și proceduri simplificate și digitalizate de amenajare a teritoriului, un acces sporit și transparent la documentele de planificare spațiala și teritorială. Investiția are în vedere transpunerea în format digital (GIS) a Planului Urbanistic General al comunei Dobra, județul Dâmbovița.

Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă transpunerea în format G.I.S. al P.U.G. al Comunei Dobra, județul Dâmbovița.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Componenta C10: Fondul local, în cadrul Investiției I.4 – Elaborarea / actualizarea în format G.I.S. a documentelor de amenajare a teritoriului și de planificare urbană.

Rezultatele urmărite prin implementarea proiectului sunt următoarele:

 Transpunerea documentației în format compatibil GIS (piese scrise și piese desenate).

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 263.610,59 lei, la care se adaugă TVA în valoare de

42.089,09 lei.

Codul proiectului: C10-I4-112

Date de contact beneficiar:

Primar: Nica Daniel Cosmin

Adresa: sat Dobra, com. Dobra, nr.538, jud. Dâmbovița

E-mail: primariadobra@comunadobra.ro

Tel.: 0245242188

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.