PRIMĂRIA ANINOASA FACE NOI INVESTIȚII ÎN ZONA REZIDENȚIALĂ DIN SATUL VIFORÂTA

Prima pagină » Administratie » PRIMĂRIA ANINOASA FACE NOI INVESTIȚII ÎN ZONA REZIDENȚIALĂ DIN SATUL VIFORÂTA

Comuna Aninoasa este într-o continuă dezvoltare! Datorită numărului mare de construcții noi în zona Viforâta, primăria vrea să țină pasul cu dezvoltarea rezidențială și să asigure noilor localnici toate condițiile. În acest sens, administrația locală a predat amplasamentul pentru realizarea rețelei de canalizare pe străzile Sasului, General Heruvim și parțial Aleea Mănăstirii. Această investiție se va realiza prin POIM. Tot în această zonă au fost introduse în domeniul public două noi străzi, iar la Valea Sasului locul de joacă pentru copii e aproape de finalizare.

“Această zonă a satului Viforata trece printr-un amplu proces de dezvoltare rezidențială, iar noi va trebui să ținem pasul. În acest sens, în cadrul ultimei ședințe de consiliu local, a fost predat amplasamentul pentru realizarea rețelei de canalizare pe străzile Sasului, General Heruvim și Aleea Mănăstirii (parțial), prin POIM! Tot aici, curând au fost introduse in domeniul public și denumite străzile Tineretului și Viitorului, două nume care sugerează direcția de dezvoltare a localității noastre!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

SISTEM DE ILUMINAT NOU ȘI MODERN PE 64 DE STRĂZI ȘI 55 DE PARCĂRI DIN TÂRGOVIȘTE

CORNELIU ȘTEFAN: “Lucrările de modernizare a drumului județean DJ 71 sunt pe ultima sută de metri”

Lucrări avansate la construcția sălii de sport din campusul Universității „Valahia” din Târgoviște.

MAI MULTE STRĂZI DIN TITU VOR AVEA SISTEM NOU DE EVACUARE A APELOR PLUVIALE! PRIMARUL TRAIAN NICULAE A SEMNAT CONTRACTUL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.