PRIMĂRIA ANINOASA FACE NOI INVESTIȚII ÎN ZONA REZIDENȚIALĂ DIN SATUL VIFORÂTA

Comuna Aninoasa este într-o continuă dezvoltare! Datorită numărului mare de construcții noi în zona Viforâta, primăria vrea să țină pasul cu dezvoltarea rezidențială și să asigure noilor localnici toate condițiile. În acest sens, administrația locală a predat amplasamentul pentru realizarea rețelei de canalizare pe străzile Sasului, General Heruvim și parțial Aleea Mănăstirii. Această investiție se va realiza prin POIM. Tot în această zonă au fost introduse în domeniul public două noi străzi, iar la Valea Sasului locul de joacă pentru copii e aproape de finalizare.

“Această zonă a satului Viforata trece printr-un amplu proces de dezvoltare rezidențială, iar noi va trebui să ținem pasul. În acest sens, în cadrul ultimei ședințe de consiliu local, a fost predat amplasamentul pentru realizarea rețelei de canalizare pe străzile Sasului, General Heruvim și Aleea Mănăstirii (parțial), prin POIM! Tot aici, curând au fost introduse in domeniul public și denumite străzile Tineretului și Viitorului, două nume care sugerează direcția de dezvoltare a localității noastre!” a anunțat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »