PRIMĂRIA ANINOASA A ACHIZIȚIONAT UN BULDOEXCAVATOR NOU-NOUȚ, CU FONDURI EUROPENE

Prima pagină » Actualitate » PRIMĂRIA ANINOASA A ACHIZIȚIONAT UN BULDOEXCAVATOR NOU-NOUȚ, CU FONDURI EUROPENE

Primăria Aninoasa a achiziționat un buldoexcavator prin fonduri europene. Utilajul va intra în dotarea Serviciului Public Intreținere Aninoasa și are în dotare cupă de încărcare cu sistem RTP, cupă de excavare pentru lucrări grele, cupă de excavare de 300 mm, cupă de taluzare, lamă de zăpadă, furci și picon, ceea ca îl face foarte folositor pentru comunitate.  

“Utilajul a fost achiziționat cu fonduri europene, prin PNDR – GAL Valea Ialomiței – “Investiții în agricultura de bază și îmbunătățirea accesului la servicii pentru populație”, valoarea totală fiind de 624.049.10 lei, din care eligibil 311.787 lei și cofinanțare din buget local 312.262,10 lei. Investițiile și dotările SPI și SVSU Aninoasa, au rolul de eficientizare a activității noastre, făcându-o mai rapidă și mai profesionistă, pentru a putea interveni în toate situațiile apărute! Am pornit împreună în această călătorie care vizează dezvoltarea sănătoasă a comunității noastre, privind toate aspectele ei, iar tot împreună vom continua, cu aceeași determinare și seriozitate!”  a punctat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.