PREOȚII DE LA PAROHIA SF.IOAN DIN GĂEȘTI, MESAGERII LUI MOȘ NICOLAE PENTRU COPIII INTERNAȚI ÎN SPITALUL DIN GĂEȘTI

Prima pagină » Actualitate » PREOȚII DE LA PAROHIA SF.IOAN DIN GĂEȘTI, MESAGERII LUI MOȘ NICOLAE PENTRU COPIII INTERNAȚI ÎN SPITALUL DIN GĂEȘTI

Copiii internați la Spitalul orașenesc Găești au primit daruri de Moș Nicolae, din partea bisericii din oraș. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, preoții Cristian Simescu și Cătălin Ciobanu de la Parohia Sf. Ioan, din Găești, împreună cu tinerii din comitetul parohial au mers încărcați cu daruri pentru copilașii internați în Spitalul din Găești. Preoții au oferit daruri celor 36 de copii internați la secția de pediatrie, dar și persoanelor internate în secția de reumatologie.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.