POLIȚIȘTII TÂRGOVIȘTENI AU REȚINUT DOI TINERI PRINȘI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA DROGURILOR

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 13:07, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat, pe strada Petru Cercel, din municipiul Târgoviște, un bărbat, de 31 de ani, din Voluntari, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși ar fi consumat substanțe psihoactive.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii Biroului Rutier au surprins, pe strada Laminorului, un alt bărbat, de 43 de ani, din Ciorani, în timp ce ar fi condus un autoturism fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

Ambii bărbați au fost conduși la spital pentru recoltarea unor probe biologice.

Față de aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

La data de 10 martie a.c., cei doi vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »