POLIȚIȘTII DIN GĂEȘTI AU SALVAT VIAȚA UNUI INDIVID CARE VOIA SĂ SE SINUCIDĂ

Prima pagină » Actualitate » POLIȚIȘTII DIN GĂEȘTI AU SALVAT VIAȚA UNUI INDIVID CARE VOIA SĂ SE SINUCIDĂ

Un bărbat de 38 de ani, din Petresti, care amenința ca-și aruncă locuința în aer, a fost imobilizat de polițiști și transportat la spital, pentru investigații.
Individul era singur în casă și băut bine, atunci când a anunțat că a dat drumul la butelie și că urmează sa aprindă bricheta. Butelia era ținută intre picioare.
La fața locului s-au mobilizat forțe impresionante de poliție, dar și de lucrători ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență.
Întreaga acțiune a fost coordonată de șeful Poliției Găești, cms.sef Alexandru Iorga, care, împreună cu un coleg, a reușit sa intre în casa bărbatului și să-l imobilizeze chiar cu câteva secunde înainte ca acesta să aprindă bricheta, riscându-și propriile vieți.
El a fost preluat de un echipaj SMURD, urmând sa se stabilească împrejurările în care s-a ajuns aici.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.