POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI, CONTROALE LA COMERCIANȚII DE LEGUME-FRUCTE DE PE BULEVARDUL UNIRII DIN TÂRGOVIȘTE! CE MĂSURI S-AU LUAT!

Prima pagină » Actualitate » POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI, CONTROALE LA COMERCIANȚII DE LEGUME-FRUCTE DE PE BULEVARDUL UNIRII DIN TÂRGOVIȘTE! CE MĂSURI S-AU LUAT!

La data de 3 august a.c., în intervalul orar 14:00-18:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor de evaziune fiscală, precum și verificarea legalității comercializării fructelor și legumelor.

Verificările s-au desfășurat în zona bulevardului Unirii, din municipiul Târgoviște, fiind controlați 5 agenți economici.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 37.950 de lei.

Patru dintre sancțiunile aplicate au fost pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 28/1999 privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și trei pentru încălcarea normelor stabilite prin H.G. nr. 64/2002.

Totodată, pentru încălcarea în mod repetat a prevederilor O.U.G. nr. 28/1999, polițiștii au dispus suspendarea activității unui agent economic pentru o perioadă de 30 de zile.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.