POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU REȚINUT 61 DE PERMISE ÎN MINIVACANȚA DE SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI ȘI AU APLICAT PENSTE 1000 DE AMENZI

Prima pagină » Actualitate » POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU REȚINUT 61 DE PERMISE ÎN MINIVACANȚA DE SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI ȘI AU APLICAT PENSTE 1000 DE AMENZI

Cu prilejul minivacanței de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, în perioada 12-15 august a.c., în cadrul misiunilor desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea comiterii unor infracțiuni, reducerea riscului rutier și combaterea faptelor antisociale, au fost angrenați 834 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, fiind organizate 37 de acțiuni punctuale.

Misiunile polițiștilor au avut ca scop menținerea ordinii și liniștii publice și salvarea de vieți, astfel încât nu au fost înregistrate incidente majore care să afecteze siguranța comunității.

În cele patru zile, polițiștii de la ordine publică au fost solicitați să intervină la 168 de evenimente, dintre care 117 fiind sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

Polițiștii au fost sesizați și cu privire la săvârșirea a 108 infracțiuni, dintre care 50 au fost infracțiuni contra persoanei și 29 contra patrimoniului.

Totodată, în această perioadă, polițiștii rutieri au avut o prezență activă pe principalele drumuri în vederea fluidizării circulației, prevenirii încălcării legislaţiei rutiere şi sancţionării cu fermitate a abaterilor constatate.

Astfel, pentru încălcările de la normele legale, au fost aplicate 1.046 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală se ridică la 274.498 de lei.

De asemenea, pentru abaterile de la regulile de circulație pe drumurile publice, au fost retrase 38 de certificate de înmatriculare și reținute 61 de permise de conducere, 31 dintre acestea fiind pentru depășirea limitei de viteză și 4 pentru consumul de băuturi alcoolice.

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște și siguranță de minivacanță.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni se află la datorie, siguranța comunității fiind obiectivul principal al forțelor de ordine.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.