POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU REȚINUT 61 DE PERMISE ÎN MINIVACANȚA DE SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI ȘI AU APLICAT PENSTE 1000 DE AMENZI

Prima pagină » Actualitate » POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI AU REȚINUT 61 DE PERMISE ÎN MINIVACANȚA DE SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI ȘI AU APLICAT PENSTE 1000 DE AMENZI

Cu prilejul minivacanței de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, în perioada 12-15 august a.c., în cadrul misiunilor desfășurate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea comiterii unor infracțiuni, reducerea riscului rutier și combaterea faptelor antisociale, au fost angrenați 834 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, fiind organizate 37 de acțiuni punctuale.

Misiunile polițiștilor au avut ca scop menținerea ordinii și liniștii publice și salvarea de vieți, astfel încât nu au fost înregistrate incidente majore care să afecteze siguranța comunității.

În cele patru zile, polițiștii de la ordine publică au fost solicitați să intervină la 168 de evenimente, dintre care 117 fiind sesizate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență.

Polițiștii au fost sesizați și cu privire la săvârșirea a 108 infracțiuni, dintre care 50 au fost infracțiuni contra persoanei și 29 contra patrimoniului.

Totodată, în această perioadă, polițiștii rutieri au avut o prezență activă pe principalele drumuri în vederea fluidizării circulației, prevenirii încălcării legislaţiei rutiere şi sancţionării cu fermitate a abaterilor constatate.

Astfel, pentru încălcările de la normele legale, au fost aplicate 1.046 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare totală se ridică la 274.498 de lei.

De asemenea, pentru abaterile de la regulile de circulație pe drumurile publice, au fost retrase 38 de certificate de înmatriculare și reținute 61 de permise de conducere, 31 dintre acestea fiind pentru depășirea limitei de viteză și 4 pentru consumul de băuturi alcoolice.

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște și siguranță de minivacanță.

În continuare, polițiștii dâmbovițeni se află la datorie, siguranța comunității fiind obiectivul principal al forțelor de ordine.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S.C. ECO LIFE STYLE, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE ÎN ZONĂ

PRIMĂRIA ANINOASA ÎN PARTENERIAT CU CRUCEA ROȘIE, CURSURI DE PRIM AJUTOR PENTRU LOCALNICI

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.