PNL, CAMPANIE CU JIGNIRI GROSOLANE ȘI CALOMNII, LA ȘELARU

Prima pagină » Politica » PNL, CAMPANIE CU JIGNIRI GROSOLANE ȘI CALOMNII, LA ȘELARU

Ne afăm în an electoral și alegerile locale bat la ușă, dacă nu cumva vor fi amânate din nou din cauza crizei prin care trecem. Că încep competițiile interne și acuzele, nu este nimic nou, însă în unele localități “lupta” electorală capătă forme greu de imaginiat. Un exemplu elocvent este la Șelaru, în județul Dâmbovița, unde PNL duce o campanie cu jigniri grosolane și calomnii. Toate acestea se petrec pe pagina de facebook „PNL Șelaru”, unde sunt postate acuzații și jigniri fără precendent la adresa primarului actual al comunei. Acesta este făcut în mod repetat “infractor”,”nemernic”, “infractor ieftin”și altele, chiar de către administratorul pagini de facebook “PNL Șelaru”. Deocamdată nu se cunoaște cine administrează această pagină, însă după modul de adresare “Surprinzător pentru tine, anul acesta, te vom bate tare la alegerile locale! ESTE SFÂRȘITUL TĂU DUTICA (INFRACTORUL)!”, aceasta ar putea fi administartă chiar de către candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șelaru.

Partidul Național Liberal a decis să intre în cursa electorală la Șelaru cu Dorel Toancă, un bucureștean, de fel din Șelaru.

Din spusele unor localnici, acesta ar avea mutație în comuna Șelaru , la adresa unei rude sau a unui amic, și ar face naveta la Șelaru. Toancă a activat până curând în PNL Sector 6 București, conform imaginilor postate pe facebook.

Reprezentanții PSD acuză că la Șelaru s-ar pregăti o mare fraudă, pentru că în ultimul timp, la Primăria Șelaru, s-ar fi înregistrat foarte multe cereri pentru flotanți, aceștia fiind cetățeni din alte județe, care acum cer viză de flotant la anumite adrese din comună.

Referitor a campania murdară și la jignirile care i se aduc, primarul din Șelaru ne-a declarat: “Sunt acuzații fără nicio dovadă, calomnii și jigniri. Am decis să nu mai stau nepăsător și voi face plângeri penale la Poliție. Am luat deja legătura cu un avocat și îi voi acționa și în instanță” a declarat pentru exclusivdb.ro, primarul din Șelaru.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

LISTA CANDIDAȚILOR PSD PENTRU FUNCȚIILE DE PRIMAR DIN TOATE LOCALITĂȚILE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.