PNL, CAMPANIE CU JIGNIRI GROSOLANE ȘI CALOMNII, LA ȘELARU

Ne afăm în an electoral și alegerile locale bat la ușă, dacă nu cumva vor fi amânate din nou din cauza crizei prin care trecem. Că încep competițiile interne și acuzele, nu este nimic nou, însă în unele localități “lupta” electorală capătă forme greu de imaginiat. Un exemplu elocvent este la Șelaru, în județul Dâmbovița, unde PNL duce o campanie cu jigniri grosolane și calomnii. Toate acestea se petrec pe pagina de facebook „PNL Șelaru”, unde sunt postate acuzații și jigniri fără precendent la adresa primarului actual al comunei. Acesta este făcut în mod repetat “infractor”,”nemernic”, “infractor ieftin”și altele, chiar de către administratorul pagini de facebook “PNL Șelaru”. Deocamdată nu se cunoaște cine administrează această pagină, însă după modul de adresare “Surprinzător pentru tine, anul acesta, te vom bate tare la alegerile locale! ESTE SFÂRȘITUL TĂU DUTICA (INFRACTORUL)!”, aceasta ar putea fi administartă chiar de către candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șelaru.

Partidul Național Liberal a decis să intre în cursa electorală la Șelaru cu Dorel Toancă, un bucureștean, de fel din Șelaru.

Din spusele unor localnici, acesta ar avea mutație în comuna Șelaru , la adresa unei rude sau a unui amic, și ar face naveta la Șelaru. Toancă a activat până curând în PNL Sector 6 București, conform imaginilor postate pe facebook.

Reprezentanții PSD acuză că la Șelaru s-ar pregăti o mare fraudă, pentru că în ultimul timp, la Primăria Șelaru, s-ar fi înregistrat foarte multe cereri pentru flotanți, aceștia fiind cetățeni din alte județe, care acum cer viză de flotant la anumite adrese din comună.

Referitor a campania murdară și la jignirile care i se aduc, primarul din Șelaru ne-a declarat: “Sunt acuzații fără nicio dovadă, calomnii și jigniri. Am decis să nu mai stau nepăsător și voi face plângeri penale la Poliție. Am luat deja legătura cu un avocat și îi voi acționa și în instanță” a declarat pentru exclusivdb.ro, primarul din Șelaru.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

ACŢIUNE INEDITĂ LA PRIMĂRIA DIN VLĂDENI! PRIMĂRIŢA ŞI ANGAJAŢII INSTITUŢIEI AU FĂCUT CURĂŢENIE GENERALĂ ÎN PRIMĂRIE, AU VOPSIT GARDUL ŞI CLĂDIREA PE EXTERIOR, ÎN MOD VOLUNTAR

Un exemplu bun de urmat! La Vlădeni, în judeţul Dâmboviţa, primăriţa Maria Poşircă, împreună cu angajaţii primăriei au igienizat şi au demarat lucrări de curăţenie generală atât în primărie, cât şi în exteriorul acesteia, în mod voluntar. Este un gest lăudabil, având în vedere că multe primării, pentru astfel de lucrări, fac contracte cu diferite firme şi cheltuiesc sume uriaşe. Iată că se poate şi un exemplu de normalitate!    

Citeste in continuare »

ACCIDENT GRAOZNIC LA VULCANA PANDELE!

La data de 2 august a.c., în jurul orei 02:47, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism s-a izbit de un stâlp de susținere a energiei electrice. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constat că un bărbat de 27 de ani, ar fi condus un autoturism, pe raza localității Toculesti, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice

Citeste in continuare »

INTERNET GRATUIT ÎN LOCURILE PUBLICE DIN GURA FOII

Încă un proiect important prinde contur în comuna dâmbovițeană Gura Foii. Localnicii vor beneficia de internet gratuit de mare viteză în multe spații și instituții publice din comună, printr-un proiect cu fonduri europene. “Astăzi implementăm proiectul European WifiEU. 22 puncte publice din comună vor avea internet gratuit. Astfel, am ales zonele des aglomerate gen curtea școlii Gura Foii, în fața primăriei Gura Foii, teren fotbal Gura Foii, stație DN7, stadion

Citeste in continuare »

GRĂDINIȚA DIN SATUL VOIA PRINDE CONTUR

Începută în urmă cu scurt timp, construirea grădiniței din satul Voia prinde contur. Proiectul este realizat prin prorgamul guvernamental PNDL și are o valoare de 12 miliarde. Lucrările merg pe repede-înainte, în acest moment, muncitorii lucrează la zidărie. Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, promitea la începutul proiectului că se va implica personal în acest proiect și că acesta va fi gata în primăvara anului viitor. „Temperaturile ridicate din aceste zile 

Citeste in continuare »