PNL, CAMPANIE CU JIGNIRI GROSOLANE ȘI CALOMNII, LA ȘELARU

Ne afăm în an electoral și alegerile locale bat la ușă, dacă nu cumva vor fi amânate din nou din cauza crizei prin care trecem. Că încep competițiile interne și acuzele, nu este nimic nou, însă în unele localități “lupta” electorală capătă forme greu de imaginiat. Un exemplu elocvent este la Șelaru, în județul Dâmbovița, unde PNL duce o campanie cu jigniri grosolane și calomnii. Toate acestea se petrec pe pagina de facebook „PNL Șelaru”, unde sunt postate acuzații și jigniri fără precendent la adresa primarului actual al comunei. Acesta este făcut în mod repetat “infractor”,”nemernic”, “infractor ieftin”și altele, chiar de către administratorul pagini de facebook “PNL Șelaru”. Deocamdată nu se cunoaște cine administrează această pagină, însă după modul de adresare “Surprinzător pentru tine, anul acesta, te vom bate tare la alegerile locale! ESTE SFÂRȘITUL TĂU DUTICA (INFRACTORUL)!”, aceasta ar putea fi administartă chiar de către candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șelaru.

Partidul Național Liberal a decis să intre în cursa electorală la Șelaru cu Dorel Toancă, un bucureștean, de fel din Șelaru.

Din spusele unor localnici, acesta ar avea mutație în comuna Șelaru , la adresa unei rude sau a unui amic, și ar face naveta la Șelaru. Toancă a activat până curând în PNL Sector 6 București, conform imaginilor postate pe facebook.

Reprezentanții PSD acuză că la Șelaru s-ar pregăti o mare fraudă, pentru că în ultimul timp, la Primăria Șelaru, s-ar fi înregistrat foarte multe cereri pentru flotanți, aceștia fiind cetățeni din alte județe, care acum cer viză de flotant la anumite adrese din comună.

Referitor a campania murdară și la jignirile care i se aduc, primarul din Șelaru ne-a declarat: “Sunt acuzații fără nicio dovadă, calomnii și jigniri. Am decis să nu mai stau nepăsător și voi face plângeri penale la Poliție. Am luat deja legătura cu un avocat și îi voi acționa și în instanță” a declarat pentru exclusivdb.ro, primarul din Șelaru.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »