PNL, CAMPANIE CU JIGNIRI GROSOLANE ȘI CALOMNII, LA ȘELARU

Prima pagină » Politica » PNL, CAMPANIE CU JIGNIRI GROSOLANE ȘI CALOMNII, LA ȘELARU

Ne afăm în an electoral și alegerile locale bat la ușă, dacă nu cumva vor fi amânate din nou din cauza crizei prin care trecem. Că încep competițiile interne și acuzele, nu este nimic nou, însă în unele localități “lupta” electorală capătă forme greu de imaginiat. Un exemplu elocvent este la Șelaru, în județul Dâmbovița, unde PNL duce o campanie cu jigniri grosolane și calomnii. Toate acestea se petrec pe pagina de facebook „PNL Șelaru”, unde sunt postate acuzații și jigniri fără precendent la adresa primarului actual al comunei. Acesta este făcut în mod repetat “infractor”,”nemernic”, “infractor ieftin”și altele, chiar de către administratorul pagini de facebook “PNL Șelaru”. Deocamdată nu se cunoaște cine administrează această pagină, însă după modul de adresare “Surprinzător pentru tine, anul acesta, te vom bate tare la alegerile locale! ESTE SFÂRȘITUL TĂU DUTICA (INFRACTORUL)!”, aceasta ar putea fi administartă chiar de către candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șelaru.

Partidul Național Liberal a decis să intre în cursa electorală la Șelaru cu Dorel Toancă, un bucureștean, de fel din Șelaru.

Din spusele unor localnici, acesta ar avea mutație în comuna Șelaru , la adresa unei rude sau a unui amic, și ar face naveta la Șelaru. Toancă a activat până curând în PNL Sector 6 București, conform imaginilor postate pe facebook.

Reprezentanții PSD acuză că la Șelaru s-ar pregăti o mare fraudă, pentru că în ultimul timp, la Primăria Șelaru, s-ar fi înregistrat foarte multe cereri pentru flotanți, aceștia fiind cetățeni din alte județe, care acum cer viză de flotant la anumite adrese din comună.

Referitor a campania murdară și la jignirile care i se aduc, primarul din Șelaru ne-a declarat: “Sunt acuzații fără nicio dovadă, calomnii și jigniri. Am decis să nu mai stau nepăsător și voi face plângeri penale la Poliție. Am luat deja legătura cu un avocat și îi voi acționa și în instanță” a declarat pentru exclusivdb.ro, primarul din Șelaru.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

Deputatul Carmen Holban, vești excelente privind copiii și proaspeții părinți. Indemnizația pentru gemeni și tripleți creste cu 50%, iar Dâmbovița va avea spital de pediatrie super modern

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.