PETRECERE DE ZILE MARI LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI!

Prima pagină » Actualitate » PETRECERE DE ZILE MARI LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI!

Petrecere de zile mari la Lucieni! Peste o mie de oameni iau luat parte în aceste momente la evenimentul organizat de primărie , de Ziua Comunei Lucieni. De bună dispoziție s-au ocupat artiști de seamă ca Nicu Paleru, Simona Dinescu, Cristina Dan și Yuriy Țiple, Daniel Trifu și trupa Harmony Soud și mai multe ansambluri folclorice. Alături de localnicii din Lucieni au fost invitații de seamă din conducerea județului, în frunte cu Corneliu Ștefan , președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, Claudia Gilia, prefectul județeului Dâmbovița,  parlamentarii Radu Popa, Marina Țachianu și Ionuț Vulpescu, primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, primari și mulți alții. Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița le-a transmis locuitorilor din Lucieni, un călduros La mulți ani și că le va fi în continuare alături și va sprijini proiectele primarului Marius Tița pentru dezvoltarea comunei Lucieni.  

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.