PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE CĂ AU OBȚINUT BANI ILEGAL ÎN PANDEMIA COVID-19! ZECI DE PERSOANE VOR FI ADUSE LA AUDIERI!

Prima pagină » Actualitate » PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE CĂ AU OBȚINUT BANI ILEGAL ÎN PANDEMIA COVID-19! ZECI DE PERSOANE VOR FI ADUSE LA AUDIERI!

În această dimineață, 22 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, opt dintre acestea fiind în județul Dâmbovița și unul în județul Argeș.

De asemenea, vor fi puse în aplicare 85 de mandate de aducere, urmând ca persoanele depistate să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Activitățile sunt desfășurate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals în declarații.

Din investigațiile efectuate, s-a stabilit faptul că, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021, prin sprijinul administratorilor a două societăți comerciale, s-ar fi întocmit în fals contracte de prestări servicii prin intermediul cărora s-ar fi atestat că, pe fondul pandemiei de COVID-19, ar fi fost afectată activitatea artistică desfășurată.

Ulterior, în baza documentelor întocmite, s-ar fi obținut indemnizații necuvenite de la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială, fiind creat un prejudiciu de peste 440.000 de lei.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

TÂRGOVIȘTE: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU, DIN CAUZA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.