PARCUL INDUSTRIAL MORENI VA PUNE LA DISPOZIȚIE SPAȚII DE CAZARE PENTRU MUNCITORII STRĂINI

Prima pagină » Actualitate » PARCUL INDUSTRIAL MORENI VA PUNE LA DISPOZIȚIE SPAȚII DE CAZARE PENTRU MUNCITORII STRĂINI

Lipsa forţei de muncă reprezintă principala problemă cu care societățile comerciale din interiorul Parcului Industrial Moreni se confrună. Pentru că au încercat toate abordările, dar fără rezultat, acestea vor aduce muncitori din afara țării.

Pentru că, încă de la începutul mandatului, Gabriel Purcaru a încercat să găsească soluții pentru a veni în sprijinul investitorilor, şi de acestă data va pune la dispoziție o clădire pentru crea de spații de cazare.

“Eu sunt în funcția de director al Parcului Industrial Moreni din martie 2021. La acel moment aveam un număr de aproximativ 800 și ceva de angajați, astăzi sunt peste 1000 și sper ca în viitorul apropiat, adică în două, trei luni de zile să avem peste 1100. Obiectivul principal, avut chiar de la inceputul mandatului, l-a reprezentat şi îl reprezintă în continuare crearea locurilor de muncă. De asemenea, am reușit să creştem şi numărul societăților din cadrul parcului, de la 41 la 52 astăzi, Toate aceste lucruri nu mi se datorează în întregime mie. Eu sunt un om de echipă şi când spun o echipă mă refer la susținerea pe care o am la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, dar și la colegii mei de aici, din cadrul parcului, oameni profesionişti.

Lucrurile nu au fost deloc uşoare, mai ales că am trecut printr-o perioadă grea sanitară şi economică, însă important e să-ți propui anumite lucruri, iar dacă faci asta, dacă muncești sigur o să şi reuşeşti

Având în vedere că suntem un parc industrial, oricine vine să investească aici, beneficiază de foarte multe facilități. De exemplu, legea parcurilor industriale prevedere faptul că societățile de aici, din interior, nu plătesc plăteşte taxe şi impozite pe un beneficiu foarte, foarte mare. În al doilea ránd, au la dispoziție toate utilitățile, apă, canal, energie electrică şi aşa mai departe. Noi suntem foarte atenți la nevoile investitorilor, din acest motiv, o data pe lună am întâlnire cu aceştia pentru a sta de vorba, pentru a le afla nevoile, problemele, pentru ca împreună să găsim soluții. Chiar zilele trecute am avut o astfel de întâlnire, iar majoritatea dintre ei au nevoie de forţă de muncă, însă nu găsesc oameni. Aceasta reprezintă o reală problemă, motiv pentru care în perioada imediat următoare, în cadrul societăților din interiorul Parcului Industrial Moreni, îşi vor face prezenta lucrători străini. Iar pentru a veni în sprijinul societăților, îi vom ajuta cu spații de cazare pentru aceşti angajaţi. Avem o clădire, căreia nu îi putem schimba destinația, aşa că am hotărât să o amenajăm, iar cei veniți de peste hotare, să locuiască aici.”, precizează Gabriel Purcaru, Directorul Parcului Industrial Moreni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.