PARCUL INDUSTRIAL MORENI ARE PORȚILE DESCHISE PENTRU STUDENȚII DE LA UNIVERSITATEA VALAHIA! GABRIEL PURCARU: „ÎN CURÂND VOM SEMNA ȘI UN PROTOCOL DE COLABORARE”

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității Valahia a organizat ieri o masă rotundă la care au participat reprezentanții autorităților publice județene, dar și ai mediului de afaceri din județ. Discuțiile s-au axat pe contextul actual post-pandemic, al unei crize economice în plină desfășurare, amplificate de invazia rusă din Ucraina. Invitat la această masa rotundă, Gabriel Purcaru, directorul general al Moreni Parc Industrial SA care a anunțat că în cel mai scurt timp va semna un protocol de colaborare cu Universotatea Valahia.

„Am participat, astăzi, la Universitatea Valahia, la o întâlnire de lucru prilejuită de împlinirea a 30 de ani de educație universitară în Târgoviște. Am discutat în cel mai serios mod despre oportunitățile de angajare ale studenților UVT și i-am asigurat pe toți că Parcul Industrial Moreni poate fi o opțiune viabilă pentru absolvenții Universității Valahia. Pentru acest lucru, intenționez ca în scurt timp să închei un protocol de colaborare cu această instituție prestigioasă de învățământ. Mulțumesc doamnei Cristina Ștefan, decanul Facultății de Științe Economice pentru invitație și o asigur că va găsi totdeauna în Parcul Industrial Moreni un partener de nădejde”, a declarat directorul Gabriel Purcaru.

“Mulțumim pentru deschidere, pentru idei și pentru susținerea continuă a învățământului superior târgoviștean! Ne-am propus ca, pe termen mediu și lung, să amplificăm colaborarea cu agenții economici prin prezentarea în fața studenților a unor modele de succes în business”, a transmis Conf. univ. dr. Cristina Ștefan, decanul Facultății de Științe Economice din cadrul UVT.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: