PARCUL INDUSTRIAL MORENI, ACȚIUNE COMUNĂ CU CRUCEA ROȘIE ÎN SPRIJINUL MORENARILOR

Prima pagină » Actualitate » PARCUL INDUSTRIAL MORENI, ACȚIUNE COMUNĂ CU CRUCEA ROȘIE ÎN SPRIJINUL MORENARILOR

În plină caniculă, Parcul Industrial Moreni și Crucea Roșie Dâmbovița au organizat o acțiune importantă în Moreni și au venit în sprijinul morenarilor care le-au trecut pragul. Oamenilor le-a fost măsurată tensiunea arterială și glicemia și li s-au oferit sfaturi pentru cum să facă mai ușor față caniculei.

“Astăzi, în calitate de director al Parcului Industrial Moreni, am avut ocazia să colaborez cu partenerii noștri de la Crucea Roșie Dâmbovița pentru a organiza o importantă acțiune în Parcul Central din Moreni. Împreună, am desfășurat un eveniment dedicat sănătății, în care am oferit sprijin comunității locale în fața provocărilor caniculei.  Am fost bucuroși să putem pune la dispoziția a peste 100 de locuitori din municipiul nostru servicii gratuite de măsurare a tensiunii arteriale și glicemiei. Prin aceste măsurători, am dorit să ajutăm oamenii să își monitorizeze starea de sănătate și să identifice potențiale probleme, oferindu-le posibilitatea de a lua măsuri preventive în timp util.

În final, aș dori să mulțumesc în numele Parcului Industrial Moreni și al partenerilor noștri de la Crucea Roșie Dâmbovița tuturor celor implicați în organizarea acestei acțiuni caritabile. Suntem hotărâți să continuăm să sprijinim comunitatea noastră și să promovăm inițiative menite să îmbunătățească calitatea vieții pentru toți locuitorii Moreniului.” a declarat Gabriel Purcaru, directorul general al Parcului Industrial Moreni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.