PARCARE DE 50 DE LOCURI, AMENAJATĂ PE STRADA VIRGIL DRĂGHICEANU DIN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Actualitate » PARCARE DE 50 DE LOCURI, AMENAJATĂ PE STRADA VIRGIL DRĂGHICEANU DIN TÂRGOVIȘTE

Pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zonă, administrația locală târgovișteanu a construit, pe locul unei foste centrale termice, aproximativ 50 de locuri noi de parcare. O dată cu această investiție, au fost realizate și altele în ceea ce privește modernizarea și reabilitarea infrastructurii, cum ar fi: asfaltare, amenajrea lucrărilor de preluare a apelor pluviale sau schimbarea iluminatului public.

”Este vorba despre aproximativ 50 de locuri de parcare, sunt locuri noi, o parcare realizată de către administrația locală târgovișteană pe un proiect care a presupus și realizarea parcării de pe strada Diaconu Coresi, din microraionul numărul 4.  Este vorba despre o parcarea realizată pe o suprafață de aproape 1600 mp, un spațiu care va fi primit foarte bine de către locuitorii din zonă. De altfel, întregul cartier a suferit schimbări, investiții importante pe ceea ce înseamnă refacerea infrastructurii, investițiile care vor continua și în perioada următoare.

Ce ar fi de remarcat la această parcare față de altele, cu excepția celei de pe Diaconu Coresi, este faptul că a fost realizată pe locul unei foste centrale termice, aici rămânând doar o zonă de electrică. Așadar, s-a desființat centrala termică, s-a refacut întreaga infrastructură, asfalt, trotuare, lucrări de preluare a apelor pluviale, iluminat public, marcaje și numerotarea locurilor. Mai avem un proiect de acest fel pe strada Mihail Sadoveanu care va fi realizat în perioada următoare.”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

PROIECTE FĂRĂ PRECEDENT IMPLEMENTATE ÎN COMUNA COBIA, CONDUSĂ DE PRIMARUL MARIN MANDA

CORNEȘTI: PRIMARUL RADU STANCU, VIZITĂ LA INVESTIȚII IMPORTANTE DIN COMUNĂ, AFLATE ÎN IMPLEMENTARE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.