OCOLUL SILVIC RĂCARI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

Prima pagină » Actualitate » OCOLUL SILVIC RĂCARI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

Ocolul Silvic Racari, având sediul în  Racari, str. Garii,  sat Ghergani, titular al planului “Amenajamentul Ocolului Silvic Racari, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul menționat și declanșarea etapei de încadrare.

Astfel s-a initiat procesul de elaborare a amenajamentului silvic pentru fondul forestier administrat situat in limitele teritoriale ale UP I Racari, UP II Zavoaiele Argesului, UP III Bolovani si UP IV Nucet.

               Planul amenajamentului poate fi consultat la sediul Agenției de Protecție a Mediului Dâmbovița din municipiul Târgoviște, Calea Ialomiței, nr. 1, în zilele de luni – joi, între orele 8.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00 – 14.00.

               Observații/comentarii și sugestii se primesc în scris la sediul A.P.M. Dâmbovița, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.