O NOUĂ ZONĂ DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE BENEFICIAZĂ DE INVESTIȚII IMPORTANTE

Prima pagină » Actualitate » O NOUĂ ZONĂ DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE BENEFICIAZĂ DE INVESTIȚII IMPORTANTE

Municipiul Târgoviște continua să se dezvolte! Zeci de investiții, în toate domeniile, au fost implementate sau se află în diverse stadii de realizare în toate zonele municipiului reședință de județ.

Ieri, conducerea Primăriei Târgoviște, a mers pe noul șantier deschis în Cartierul Mihai Viteazul (microraionul IX), acolo unde, în vecinătatea străzii Matei Vlădescu, se află în plină derulare un proiect în baza căruia o zonă degradată de aproape 1000 metri pătrați este transformată într-un loc de recreere modern.

Potrivit primarului municipiului, Cristian Stan, noul parc va avea un spațiu de fitness, un miniteren sintetic de baschet, dar și o suprafață generoasă de spațiu verde, cu gazon, arbori și flori, precum și mobilier urban. Lucrările vor fi finalizate în luna august 2022.

„În cartierul Mihai Viteazul din municipiul Târgoviște, pe strada Matei Vlădescu, administrația locală târgovișteană derulează un proiect de regenerare urbană. Este vorba despre realizarea unui spațiu de fitness și a unui miniteren de baschet, toate acestea în cadrul unui proiect la care ordinul de începere a fost dat undeva la finalul lunii mai și sperăm că în luna august, adică luna viitoare, să fie finalizat. Vorbim despre o investiție pe o suprafață de aproximativ 1000 de metri pătrați, o investiție care vizează aducerea unor echipamente de fitness și de asemenea, realizarea unui spațiu verde generos pe aproximativ 500 de metri pătrați. Totodată, vor fi și alei, va fi o zonă foarte frumoasă față de ceea ce era aici. A fost un spațiu de joacă pentru copii, dar de foarte mult timp nu a mai făcut obiectul unor lucrări de reabilitare. Sper să reușim ca undeva luna viitoare să finalizăm aceste lucrări de investiție. Valoarea investiției este undeva la 700.000 de lei, cu tot cu TVA, bani suportați din bugetul local al administrației locale târgoviștene. Asemenea investiții vor fi realizate și în alte puncte din municipiul Târgoviște. Este vorba despre o intervenție locală și de transformarea unei zone degradate, într-o zonă în care veți vedea va fi foarte frumoasă și foarte apreciată de târgovișteni”, a declarat Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.