O FEMEIE VICTIMĂ A EXPLOZIEI DE LA CREVEDIA A MURIT, AZI, LA SPITAL. SOȚUL EI A MURIT IERI, CÂND A VĂZUT-O ARSĂ!

Prima pagină » Actualitate » O FEMEIE VICTIMĂ A EXPLOZIEI DE LA CREVEDIA A MURIT, AZI, LA SPITAL. SOȚUL EI A MURIT IERI, CÂND A VĂZUT-O ARSĂ!

Una dintre victimele exploziei de la Crevedia a decedat la spital.Avea arsuri grave pe toată suprafața corpului. Soțul ei a fost primul care a murit. A văzut-o arsă,  a făcut infarct și, din păcate, a decedat.

Șeful DSU Read Arafat a confirmat că victima arsă era soția bărbatului decedat după infarct.

“Acum a fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces. Dar nu vreau să zic încă un deces din cauza arsurilor, pentru că primul deces, din păcate, a fost soțul doamnei care a decedat și care a făcut infarct miocardic la fața locului și nu era ars. Deci acolo a decedat din cauza infarctului.

De data asta pot să spun că din cauza arsurilor, primul deces, care este soția celui care a decedat ieri și care a avut o suprafață arsă de peste 95%. Deci peste 95% cum v-am explicat și mai devreme, astăzi prognosticul este chiar zero din păcate.”, a spus Raed Arafat.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.