NUME “GRELE” PE LISTA PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENTARE

Prima pagină » Politica » NUME “GRELE” PE LISTA PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENTARE

Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie a.c.

La Senat, deschide lista, Titus Corlățean, urmat fiind de Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și Cătălin Olteanu.

Pentru Camera Deputaților vor candida Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu, Mihail Istrate.

“Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus astăzi semnăturile de susținere, peste 58000, și lista cu candidații pentru Senatul României și Camera Deputaților.

Venim în fața cetățenilor, așa cum i-am obișnuit, cu cele mai puternice echipe, cu cei mai puternici oameni care au demonstrat, de-a lungul timpului, că au avut grijă de comunitățile locale, oameni care s-au implicat în viața reală a județului, oameni care vor pune în continuare umărul la dezvoltarea comunităților.

“Eu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, am nevoie de oameni pregătiți, iar PSD la nivel național are nevoie de o echipă puternică în Parlament.

Campania PSD va fi una pozitivă, bazată pe nevoile dâmbovițenilor, și nu vom răspunde diversiunilor altor partide politice sau lideri politici care au ca principal scop destabilizarea județului Dâmbovița.” – a precizat Corneliu Ștefan, lider PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.