NUME “GRELE” PE LISTA PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENTARE

Prima pagină » Politica » NUME “GRELE” PE LISTA PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENTARE

Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie a.c.

La Senat, deschide lista, Titus Corlățean, urmat fiind de Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și Cătălin Olteanu.

Pentru Camera Deputaților vor candida Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu, Mihail Istrate.

“Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus astăzi semnăturile de susținere, peste 58000, și lista cu candidații pentru Senatul României și Camera Deputaților.

Venim în fața cetățenilor, așa cum i-am obișnuit, cu cele mai puternice echipe, cu cei mai puternici oameni care au demonstrat, de-a lungul timpului, că au avut grijă de comunitățile locale, oameni care s-au implicat în viața reală a județului, oameni care vor pune în continuare umărul la dezvoltarea comunităților.

“Eu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, am nevoie de oameni pregătiți, iar PSD la nivel național are nevoie de o echipă puternică în Parlament.

Campania PSD va fi una pozitivă, bazată pe nevoile dâmbovițenilor, și nu vom răspunde diversiunilor altor partide politice sau lideri politici care au ca principal scop destabilizarea județului Dâmbovița.” – a precizat Corneliu Ștefan, lider PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.