NOI INVESTIȚII ÎN DOBRA! CE PROIECTE A DEPUS EDILUL DANIEL NICA!

“Dragi prieteni,

Pentru că a trecut deja un an din mandatul meu, vreau să vă informez despre proiectele pe termen scurt pe care le-am inițiat deja. Despre ce s-a făcut până acum, nu mai reamintesc, pentru că se poate vedea și v-am mai informat pe parcursul acestui an.

Așadar, am depus două proiecte prin Ministerul fondului de Mediu pentru reabilitarea celor două grădinițe din Satul Dobra și satul Mărcești prin programul „Eficientizare energetică a instituțiilor publice ” .

Am depus prin programul Anghel Saligny construirea unei noi punți pietonale între satele Mărcești și Dobra și un proiect de modernizare și asfaltare a încă 1,1 km drum comunal în ambele sate.

De asemenea suntem în licitație pentru proiectul de șanțuri „asigurarea scurgerii apelor pluviale ” și construirea bazei sportive în satul Dobra.

De curând am adus un medic de familie atât în satul Dobra cât și în Mărcești deschizând spre utilizare ambele dispensare modernizate.

Și încă o noutate – în dispensarul de la Mărcești va funcționa în plus farmacia și un cabinet specializat de recoltare probe pentru analize cu plată cât și cu decontare prin Casa de Asigurări.

Vă remanitesc că avem proiectul de gaze finalizat și așteptăm ca Guvernul să scoată axe de finanțare pentru astfel de proiecte mari pentru a putea acceasa fondurile necesare.

Va doresc multă sănătate și să ne bucuram de zilele pe care le trăim ! “a transmis Daniel Nica, primarul comunei Dobra

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: