Moș Crăciun ajunge la Târgoviște! Află aici cum poți să-l întâlnești!

Prima pagină » Actualitate » Moș Crăciun ajunge la Târgoviște! Află aici cum poți să-l întâlnești!

Mai e puțin și Moș Crăciun ajunge la Târgoviște. În seara zilei de 16 decembrie, bătrânelul cu barba albă, însoțit de spiriduși, se va întâlni, ca de fiecare dată, cu cei mai cuminți copii.
Timp de trei zile (16, 17 şi 18 decembrie) moșul va poposi în Piața Tricolorului pentru a împărți daruri, la scena special amplasată pentru el.
Ca de fiecare dată, sosirea lui Moș Crăciun va fi una specială. Astfel, Primăria Târgovişte alături de Teatrul Tony Bulandra, l-au ajutat pe moș organizând o paradă extraordinară, din care fac parte un întreg alai de spiriduși, personaje de poveste, muzică și voie bună, dar și un adevărat spectacol de artificii.
Parada lui Moș Crăciun va începe la ora 17:15 și va pleca din faţa Teatrului Tony Bulandra Târgovişte, va cutreiera străzile din centrul municipiului până la Piața Tricolorului.
Pentru ca cei mici să-l întâlnească pe Moș Crăciun, înscrierea se va face zilnic, în perioada 16-18 decembrie, începând cu ora 16:00, la scena amplasată în Piaţa Tricolorului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ ASUPRA FINALIZĂRII ȘI DEPUNERII RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU ACTUALIZARE PUG ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM

TÂRGOVIȘTE, UN NOU PROIECT UN FONDURI NERAMBURSABILE INTRĂ ÎN FAZA FINALĂ

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI, 7 IUNIE

PROIECTE NOI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BUCȘANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.