MORENI: DOI INDIVIZI S-AU ALES CU DOSARE PENALE PENTRU ULTRAJ, INSTIGARE LA ULTRAJ, LOVIRE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE. UN FIU DE POLIȚIST A FOST AGRESAT!

Prima pagină » Actualitate » MORENI: DOI INDIVIZI S-AU ALES CU DOSARE PENALE PENTRU ULTRAJ, INSTIGARE LA ULTRAJ, LOVIRE ȘI TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE. UN FIU DE POLIȚIST A FOST AGRESAT!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, au descins la domiciliile a doi bărbați de 48 și 22 de ani, din Moreni și Mija.

Ulterior, cele două persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.

Cei doi sunt cercetați în cadrul unui dosar penal întocmit pentru instigare la infracțiunea de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, la data de 23 aprilie a.c., bărbatul, în vârstă de 48 de ani, în timp ce s-ar fi aflat în zona pieței din municipiul Moreni, pe fondul unor sancțiuni contravenționale primite în trecut, ar fi instigat un tânăr să agreseze fizic un minor, de 15 ani, fiul unui polițist.

Totodată, prin acțiunile sale, tânărul, de 22 de ani, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Cei doi au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Moreni, față de bărbat fiind dispusa măsura arestului la domiciliu pe o perioada de 30 de zile, iar în cazul tânărului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăție.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

TÂRGOVIȘTE: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU, DIN CAUZA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.