MORENI: DOI FRAȚI AU AJUNS ÎN AREST, DUPĂ CE S-AU BĂTUT, AU LOVIT UN POLIȚIST, IAR PE ALTUL L-AU AMENINȚAT CU ACTE DE VIOLENȚĂ

Prima pagină » Actualitate » MORENI: DOI FRAȚI AU AJUNS ÎN AREST, DUPĂ CE S-AU BĂTUT, AU LOVIT UN POLIȚIST, IAR PE ALTUL L-AU AMENINȚAT CU ACTE DE VIOLENȚĂ

Scandal, în Moreni,  pe strada Pâscov! Pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, doi frați de 34 și 31 de ani s-ar fi lovit reciproc, iar prin acțiunile lor ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Alertați, polițiștii au intervenit imediat. În momentul intervenției la fața locului, un agent de poliție de la Formațiunea Ordine Publică Moreni ar fi fost lovit în zona tibiei. Scandalul a continuat și la secția de poliție, unde bărbații ar fi amenințat cu acte de violența un polițist local.

Cei doi au fost prezentați Judecătoriei Moreni, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.