MORENI: DOI FRAȚI AU AJUNS ÎN AREST, DUPĂ CE S-AU BĂTUT, AU LOVIT UN POLIȚIST, IAR PE ALTUL L-AU AMENINȚAT CU ACTE DE VIOLENȚĂ

Prima pagină » Actualitate » MORENI: DOI FRAȚI AU AJUNS ÎN AREST, DUPĂ CE S-AU BĂTUT, AU LOVIT UN POLIȚIST, IAR PE ALTUL L-AU AMENINȚAT CU ACTE DE VIOLENȚĂ

Scandal, în Moreni,  pe strada Pâscov! Pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, doi frați de 34 și 31 de ani s-ar fi lovit reciproc, iar prin acțiunile lor ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

Alertați, polițiștii au intervenit imediat. În momentul intervenției la fața locului, un agent de poliție de la Formațiunea Ordine Publică Moreni ar fi fost lovit în zona tibiei. Scandalul a continuat și la secția de poliție, unde bărbații ar fi amenințat cu acte de violența un polițist local.

Cei doi au fost prezentați Judecătoriei Moreni, pe numele acestora fiind emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 25-29 SEPTEMBRIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.