MII DE GĂEȘTENI AU PETRECUT ÎN ACEST WEEKEND, DE ZIUA ORAȘULUI! MESAJUL PRIMARULUI GRIGORE GHEORGHE! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » MII DE GĂEȘTENI AU PETRECUT ÎN ACEST WEEKEND, DE ZIUA ORAȘULUI! MESAJUL PRIMARULUI GRIGORE GHEORGHE! VIDEO!

Weekend-ul trecut Găeștiul a fost în sărbătoare!  De Zilele Orașului, primarul Grigore Gheorghe și Consiliul Local au pregătit un program special, pentru a marca 524 de ani de atestare documentară a orașului. Mii de găeșteni au ieșit în stradă și au petrecut alături de artiștii renumiți invitați la eveniment.

Sâmbătă, copiii au fost în prim-plan. Pentru ei au fost organizate spectacole, animație, jocuri, desene pe față, concursuri, piese de teatru, susținute de Ceata lui Zâmbilici.

Ziua s-a încheiat cu  evenimentul „Tradiții de acasă”, un spectacol folcloric oferit de formațiile locale ale Casei de Cultură, Clubului Copiilor si invitații lor. În acest cadru și-a făcut debutul și Brâulețul, noul ansamblu al Casei de Cultură Găești.

Duminică a avut loc un spectacol extraordinar, încheiat cu un foc de artificii spacatculos. Pe scenă au urcat Steliana Sima, Ralflo, Oana Radu, Johny Romano, Conect-R și Loredana Groza.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.