MII DE GĂEȘTENI AU PETRECUT ÎN ACEST WEEKEND, DE ZIUA ORAȘULUI! MESAJUL PRIMARULUI GRIGORE GHEORGHE! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » MII DE GĂEȘTENI AU PETRECUT ÎN ACEST WEEKEND, DE ZIUA ORAȘULUI! MESAJUL PRIMARULUI GRIGORE GHEORGHE! VIDEO!

Weekend-ul trecut Găeștiul a fost în sărbătoare!  De Zilele Orașului, primarul Grigore Gheorghe și Consiliul Local au pregătit un program special, pentru a marca 524 de ani de atestare documentară a orașului. Mii de găeșteni au ieșit în stradă și au petrecut alături de artiștii renumiți invitați la eveniment.

Sâmbătă, copiii au fost în prim-plan. Pentru ei au fost organizate spectacole, animație, jocuri, desene pe față, concursuri, piese de teatru, susținute de Ceata lui Zâmbilici.

Ziua s-a încheiat cu  evenimentul „Tradiții de acasă”, un spectacol folcloric oferit de formațiile locale ale Casei de Cultură, Clubului Copiilor si invitații lor. În acest cadru și-a făcut debutul și Brâulețul, noul ansamblu al Casei de Cultură Găești.

Duminică a avut loc un spectacol extraordinar, încheiat cu un foc de artificii spacatculos. Pe scenă au urcat Steliana Sima, Ralflo, Oana Radu, Johny Romano, Conect-R și Loredana Groza.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.