MASCAȚII AU LUAT CU ASALT SATUL BĂLTENI! SUNT PERCHEZIȚII LA INDIVIZI CARE SE OCUPĂ CU FIERUL VECHI!

Prima pagină » Actualitate » MASCAȚII AU LUAT CU ASALT SATUL BĂLTENI! SUNT PERCHEZIȚII LA INDIVIZI CARE SE OCUPĂ CU FIERUL VECHI!

În această dimineață, 25 aprilie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pun în aplicare 34 de mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Bălteni, la 22 de agenți economici și 13 persoane fizice bănuite de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și incendierea de deșeuri.

Vor fi puse în executare 35 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Cei în cauză sunt bănuiți că, din anul 2022 până în prezent, ar fi omis să evidențieze sau să declare veniturile obținute din activitățile de colectare a materialelor feroase și neferoase provenite din dezmembrarea ilegală de vehicule.

Bănuiții ar fi incendiat bunurile dezmembrate, în vederea valorificării, astfel poluând mediul înconjurător.

În cadrul acțiunii, sunt angrenați polițiști ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice și inspectoratelor de poliție județene Argeș, Ilfov și Prahova.

În sprijinul acestora, se află echipe formate din comisari de la Garda Națională de Mediu și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Activitățile de cercetare sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.