MAI MULTE VICTIME ALE TRAGEDIEI DE LA CREVEDIA SUNT ÎN CONTINUARE ÎN STARE GRAVĂ! ULTIMUL BILANȚ AL AUTORITĂȚILOR!

Prima pagină » Actualitate » MAI MULTE VICTIME ALE TRAGEDIEI DE LA CREVEDIA SUNT ÎN CONTINUARE ÎN STARE GRAVĂ! ULTIMUL BILANȚ AL AUTORITĂȚILOR!

Până acum, 12 pacienți au fost transferați în străinătate. Din cele 12 victime transferate în străinătate 2 sunt în Bruxelees, 2 în Milano, alte 2 în Berlin, Graz și Lubeck și una în Viena. O altă victimă a fost transferată în Bergen, Norvegia.

Trei victime sunt în stare gravă în acest moment în spitalele din Capitală în urma dezastrului de la Crevedia. La spitalul Bagdasar Arseni din București sunt internate 9 victime, 8 cadre MAI și un civil. Dintre acestea, una este în stare foarte gravă. Alte 18 victime sunt internate la Spitalul Floreasca. Două dintre ele sunt în stare gravă , cu arsuri pe 80% din suprafața corpului. De asemenea, alte e de la Crevedia sunt internate la Spitalul Uninversitar, Spitalul de Arși și Spitalul Elias.

Până acum, din spitalele de la noi au fost externați 12 pacienți.

Doi oameni, soț ți soție,  au murit în urma exploziilor de la Crevedia.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.