MAI MULTE CAZURI DE CORONAVIRUS ÎN COMUNA DOBRA! PRIMARUL FACE APEL LA RESPONSABILITATE

Prima pagină » Actualitate » MAI MULTE CAZURI DE CORONAVIRUS ÎN COMUNA DOBRA! PRIMARUL FACE APEL LA RESPONSABILITATE

Situația alarmantă în județul Dâmbovița, din cauza îmbolnăvirilor cu coronavirus. În ultima perioadă, zilnic se înregistrează zeci de noi cazuri de persoane infectate cu noul virus, iar autoritățile anunță că în spitale nu mai sunt locuri. Și în comuna Dobra s-au înregistrat mai multe cazuri de persoane care s-au infectat cu coronavirus. Din nefericire s-a înregistrat și un deces , în satul Mărcești, la un bărbat diagnosticat și cu coronavirus. În acest context, Gheorghe Nica, primarul comunei Dobra face apel la responsabilitate.

“Fiecare localnic trebuie să conștientizeze că virusul există și evoluția infectării depinde de fiecare dintre noi și de modul în care respectăm măsurile de distanțare socială și regulile de protecție sanitară.  Îi rog pe toți cetățenii din comuna noatră să fie responsabili și să dea dovadă de solidaritate și seriozitate,  ca să putem trece cu toții cu bine peste această grea perioadă.” a declarat Gheorghe Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.