MAI MARE RÂSUL! NICIUN CANDIDAT PENTRU ȘEFIA CASEI JUDEȚENE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE DÂMBOVIȚA NU A LUAT NOTA PESTE 5!!! UNUL DINTRE EI ABIA A LUAT NOTA 1!

Prima pagină » Actualitate » MAI MARE RÂSUL! NICIUN CANDIDAT PENTRU ȘEFIA CASEI JUDEȚENE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE DÂMBOVIȚA NU A LUAT NOTA PESTE 5!!! UNUL DINTRE EI ABIA A LUAT NOTA 1!

Dezastru la examenele organizate de Ministerul Sănătății pentru șefiile mai multor Case de Asigurări de Sănătate din țară. Din 33 de candidați, au promovat doar 5. La Dâmbovița, rezultatele au fost dezastruoase! Patru candidați s-au înscris în cursa pentru șefia CJAS Dâmbovița. Cel mai mare punctaj la Dâmbovița a fost de 47,05 puncte, adică nota 4,7! Da, sub 5! Un fel de corigență! Cel mai mic, în speță și cel mai rușinos, a fost de 11,3 puncte, adică nota 1, 1 și ceva. Nu e de copiat! Probabil dâmbovițenaul a scris numele instituției pe lucrare. Da, nota a fost obținută de unul dintre candidații pesntru șefia CJAS Dâmbovița. Cel mai mic punctaj din cadrul concursului. Sub el sunt trecuți cei care nu s-au mai prezentat la examen!

Trebuie menționat că postul de director al Casei Județene de Sănătate este unul călduț, unde se încasează lunar cu mult pete 10000 de lei!

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a fost cel care a organizat acest concurs la nivel național. După aflarea rezultatelor, acesta a postat si un mesaj pe pagina sa de facebook:

”Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate.

5 din 33 au promovat.

Ca să promovezi trebuia notă de peste 7.

19 candidați au luat sub 5.

26 candidați au luat sub 6.

21 nu s-au prezentat la concurs.

Mai e mult până departe.

Concursurile pe bune sunt însă un început bun”a scris Voiculescu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.