MAI MARE RÂSUL! NICIUN CANDIDAT PENTRU ȘEFIA CASEI JUDEȚENE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE DÂMBOVIȚA NU A LUAT NOTA PESTE 5!!! UNUL DINTRE EI ABIA A LUAT NOTA 1!

Prima pagină » Actualitate » MAI MARE RÂSUL! NICIUN CANDIDAT PENTRU ȘEFIA CASEI JUDEȚENE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE DÂMBOVIȚA NU A LUAT NOTA PESTE 5!!! UNUL DINTRE EI ABIA A LUAT NOTA 1!

Dezastru la examenele organizate de Ministerul Sănătății pentru șefiile mai multor Case de Asigurări de Sănătate din țară. Din 33 de candidați, au promovat doar 5. La Dâmbovița, rezultatele au fost dezastruoase! Patru candidați s-au înscris în cursa pentru șefia CJAS Dâmbovița. Cel mai mare punctaj la Dâmbovița a fost de 47,05 puncte, adică nota 4,7! Da, sub 5! Un fel de corigență! Cel mai mic, în speță și cel mai rușinos, a fost de 11,3 puncte, adică nota 1, 1 și ceva. Nu e de copiat! Probabil dâmbovițenaul a scris numele instituției pe lucrare. Da, nota a fost obținută de unul dintre candidații pesntru șefia CJAS Dâmbovița. Cel mai mic punctaj din cadrul concursului. Sub el sunt trecuți cei care nu s-au mai prezentat la examen!

Trebuie menționat că postul de director al Casei Județene de Sănătate este unul călduț, unde se încasează lunar cu mult pete 10000 de lei!

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a fost cel care a organizat acest concurs la nivel național. După aflarea rezultatelor, acesta a postat si un mesaj pe pagina sa de facebook:

”Tocmai s-au afișat rezultatele examenului național scris pentru casele județene de sănătate.

5 din 33 au promovat.

Ca să promovezi trebuia notă de peste 7.

19 candidați au luat sub 5.

26 candidați au luat sub 6.

21 nu s-au prezentat la concurs.

Mai e mult până departe.

Concursurile pe bune sunt însă un început bun”a scris Voiculescu

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.