LUCIENI: ANTRENAMENT DEMONSTRATIV ȘI ÎNSCRIERE PENTRU CURSURI GRATUITE DE HAND TO HAND FIGHTING

Prima pagină » Actualitate » LUCIENI: ANTRENAMENT DEMONSTRATIV ȘI ÎNSCRIERE PENTRU CURSURI GRATUITE DE HAND TO HAND FIGHTING

„Federația Romană de Hand to Hand Fighting își propune și lansează proiectul național de dezvoltare a sportului de contact in comunele și in orașele României.

  Federația împreună cu autoritățile locale:

-identifică și instruiește antrenori și instructori in raza localităților respective pentru susținerea și dezvoltarea sportului de masă in aria localităților aferente.

-identifică împreună cu autoritățile locale locatiile(săli de sport,cămine culturale) pe care primăria le are la dispoziție pentru implementarea acestui proiect.

  Scopul proiectului este selectarea copiilor,a juniorilor și a seniorilor in vederea formării grupelor de sportivi pentru practicarea sportului Hand to  Hand Fighting,a ramurilor acestora in zonele și nucleele teritoriale ale României.

  Vă așteptăm duminică ,07.08.2022,orele 11:00 la căminul cultural din Lucieni,unde vor avea loc demonstrații cu sportivi seniori cât și juniori.” a anunțat Marius Tița, primarul comunei Lucieni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.