LUCIANA CRISTEA, VICEPREȘEDINTELE CJ DÂMBOVIȚA, DARURI DE MOȘ NICOLAE PENTRU COPIII DIN CENTRELE SOCIALE

Prima pagină » Actualitate » LUCIANA CRISTEA, VICEPREȘEDINTELE CJ DÂMBOVIȚA, DARURI DE MOȘ NICOLAE PENTRU COPIII DIN CENTRELE SOCIALE

Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, alături de deputata Carmen Holban și de alte colege, a fost mesagera lui Moș Nicoale pentru copiii din centrele sociale ale DGASPC Dâmbovița. Cei mici au primit cadouri și s-au bucurat de momentele frumoase petrecute împreună. Nu este pentru prima data când Luciana Cristea este alături de acești copii, vicepreședinta Consiliului Județean îi vizitează foarte des pe copiii din centrele DGASPC și îi spijină cu tot ce-i stă în putere.

“Bucuria copiilor este și bucuria noastră! Astăzi l-am ajutat pe Moș Nicolae să ajungă la copiii din sistemul de protecție. Micuții de la CSS Găești și adolescenții de la CSS Târgoviște “Floare de Colț” au zâmbit… Și noi cu ei!” a transmis Luciana Cristea, vicepreședintele Consiliului Județean Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.