LOCUITORII DIN MORENI, TERORIZAȚI DE HAITELE DE MAIDANEZI! “NE VOR MÂNCA COPIII DE VII!”

Prima pagină » Actualitate » LOCUITORII DIN MORENI, TERORIZAȚI DE HAITELE DE MAIDANEZI! “NE VOR MÂNCA COPIII DE VII!”

Unii spun că prin Moreni umblă “câinii cu covrigi în coadă”, desigur, referindu-se ironic că ar fi prea multă bunăstare. Problema este că, în realitate, prin Moreni chiar umblă zeci de câini maidanezi (fără covrigi în coadă), de multe ori chiar în haită, fapt ce a băgat spaima în localnici, care se tem pentru ei și pentru viețile copiilor lor. Haitele de maidanezi circulă prin tot orașul, fără ca autoritățile locale să miște un deget pentru a stopa acest fenomen periculos.

” E inadmisibil! De dimineața erau 15 la un loc. Sunt mari! Ne e frică că o să ne mănânce copiii de vii!” ne-a declarat o mămică din Moreni.

Primarul “Bibicu” nu a putut fi contactat pentru a da un punct de vedere despre acest subiect, însă, după cum spun oamenii,n-ar părea că-l deranjează acest fenomen periculos.

“Mai tot timpul prin Moreni umblă haitele de câini, cirezi de vaci, porci, e ca la Zoo! Păcat! Aștia dorm în primărie!” ne-a declarat Radu, un locuitor revoltat.

Sperăm ca autoritățile locale să se trezească la timp și să facă ceva pentru a preveni eventuale evenimente tragice.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.