LOCALNICII DIN COMUNA DOBRA POT BENEFICIA DE ANALIZE ȘI CONSULTAȚII GRATUITE LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! ANUNȚUL PRIMARULUI DANIEL NICA!

Prima pagină » Actualitate » LOCALNICII DIN COMUNA DOBRA POT BENEFICIA DE ANALIZE ȘI CONSULTAȚII GRATUITE LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! ANUNȚUL PRIMARULUI DANIEL NICA!

Localnicii din comuna Dobra pot beneficia de analize și control de specialitate gratuite la un spital din București , în colaborare cu medicul de familie din comună și cu primăria Dobra. În plus, primăria și spitalul oferă transport gratuit tur-retur pentru cei interesați. Primarul Daniel Nica a făcut anunțul cu detaliile despre acest subiect.
“Cetățenii din Dobra și Mărcești, care vor să beneficeze de analize medicale gratuite și consultații gratuite la medici de specialitate la Spitalul Romgermed din București se pot adresa medicilor de familie din comună pentru înscriere. Primăria Dobra și Spitalul Romgermed din București vă pun la dispoziție transport gratuit (tur-retur)!
Analize gratuite, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie:

 • CT Gratuit
 • RMN Gratuit
  Medici specialiști: Alergologie, Cardiologie, Dermatologie, Diabet Zaharat și Nutriție, Endocrinologie, Gastroenterology, Ginecologie, Imagistică CT, Imagistică RMN, Imagistică DEXA, Medicină Internă, Neurologie, Oftalmologie, O.R.L., Ortopedie, Pneumologie, Psihiatrie, Urologie, Reumatologie.
  Următoarele serii de transport sunt:
  12 iunie , pentru locuitorii din Dobra
  26 iunie, pentru locuitorii din Mărcești
  Să fiți sănătoși!” a anunțat Daniel Nica,primarul comunei Dobra.
DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

TÂRGOVIȘTE: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE STRADA GRIGORE ALEXANDRESCU, DIN CAUZA LUCRĂRILOR DE MODERNIZARE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.