LOCALNICII DIN COMUNA DOBRA POT BENEFICIA DE ANALIZE ȘI CONSULTAȚII GRATUITE LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! ANUNȚUL PRIMARULUI DANIEL NICA!

Prima pagină » Actualitate » LOCALNICII DIN COMUNA DOBRA POT BENEFICIA DE ANALIZE ȘI CONSULTAȚII GRATUITE LA UN SPITAL DIN BUCUREȘTI! ANUNȚUL PRIMARULUI DANIEL NICA!

Localnicii din comuna Dobra pot beneficia de analize și control de specialitate gratuite la un spital din București , în colaborare cu medicul de familie din comună și cu primăria Dobra. În plus, primăria și spitalul oferă transport gratuit tur-retur pentru cei interesați. Primarul Daniel Nica a făcut anunțul cu detaliile despre acest subiect.
“Cetățenii din Dobra și Mărcești, care vor să beneficeze de analize medicale gratuite și consultații gratuite la medici de specialitate la Spitalul Romgermed din București se pot adresa medicilor de familie din comună pentru înscriere. Primăria Dobra și Spitalul Romgermed din București vă pun la dispoziție transport gratuit (tur-retur)!
Analize gratuite, în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie:

 • CT Gratuit
 • RMN Gratuit
  Medici specialiști: Alergologie, Cardiologie, Dermatologie, Diabet Zaharat și Nutriție, Endocrinologie, Gastroenterology, Ginecologie, Imagistică CT, Imagistică RMN, Imagistică DEXA, Medicină Internă, Neurologie, Oftalmologie, O.R.L., Ortopedie, Pneumologie, Psihiatrie, Urologie, Reumatologie.
  Următoarele serii de transport sunt:
  12 iunie , pentru locuitorii din Dobra
  26 iunie, pentru locuitorii din Mărcești
  Să fiți sănătoși!” a anunțat Daniel Nica,primarul comunei Dobra.
DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.