LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Actualitate » LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

“Astăzi, în ședința extraordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, am avut plăcerea de a-i acorda domnului profesor universitar doctor Leodardo Badea titlul de “Cetățean de onoare aj județului

Prin decernarea acestui titlu cu prilejul “Zilelor județului Dâmbovița”, eveniment care a debutat astăzi, administrația județeană recunoaște bogata carieră profesională și academică a domnului Leonardo Badea, parcursul domniei sale fiind strâns legat de Universitatea “Valahia” din Târgoviște.

Totodată, din punct de vedere administrativ și politic, domnul Leonardo Badea a deținut funcțiile de consilier județean, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, senator și deputat în Parlamentul României. De asemenea, în domeniul său de expertiză, în perioada 2017-2019, a ocupat funcția de președinte al Autorității de Supraveghere Financiară, iar din 2019 este viceguvernator și membru în Consiliul de Administrație al Băncii Naționale a României.

Prin toată activitatea sa, domnul Leonardo Badea a contribuit semnificativ la creșterea prestigiului și a recunoașterii județului Dâmbovița pe toate palierele vieții economice, sociale, administrative și politice la nivel județean, național și internațional.

Ne-au fost alături la acest eveniment important Înaltpreasfinția Sa Arhiepiscop și Mitropolit Nifon – anul trecut având plăcerea de a-i acorda primul titlu de „Cetățean de onoare al județului Dâmbovița”, senatorul Titus Corlățean, deputatul Radu Popa, primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, comisarul general adjunct al Gărzii de Mediu, Florin Bănică, părintele vicar eparhial Ionuț Ghibanu, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan, foștii președinți ai Consiliului Județean Dâmbovița, Gheorghe Ana, Daniel Comănescu și Florin Popescu, colegi primari din zonă, dar și Maxim Vasile, Mihail Silistraru și Nicolae Gorban, președinți ai raioanelor Ștefan Vodă, Ialoveni și Căușeni din Republica Moldova.
Le mulțumesc tuturor pentru prezența la acest eveniment deosebit de important pentru județul Dâmbovița.” a precizat Corneliu Ștefan, președintele CJ Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.