LDP Dâmbovița, lucrări de punere în siguranță a DJ702

Prima pagină » Actualitate » LDP Dâmbovița, lucrări de punere în siguranță a DJ702

În această perioadă drumarii din cadrul LDP Dâmbovița se află pe teren pentru executarea de lucrări la infrastructura rutieră. Astfel, pe DJ712, Sector Nucet-Cazaci se toarnă îmbrăcăminte asflatică,  iar pe DJ702, Sector Cândești Deal- Cândești Vale,  echipele sunt prezente pentru punerea în siguranță a acestui tronson de drum, obiectiv care se apropie de final.

Echipa Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița, societate subordonată Consiliului Județean Dâmbovița, se află în zona de munte a județului pentru a executa lucrări pe DJ714. Astfel, drumarii lucrează la foc continuu pentru construcția unui podeț provizoriu în zona ”Diana”, în câteva zile urmând să fie turnată placa de beton.
De asemenea, LDP Dâmbovița lucrează pentru repararea îmbrăcamintei asfaltice a drumului de acces către Stațiunea Turistică Peștera – Padina, Contur Lac Bolboci pe malul stâng.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.