LA VOLAN, FĂRĂ PERMIS ŞI SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

Prima pagină » Eveniment » LA VOLAN, FĂRĂ PERMIS ŞI SUB INFLUENŢA ALCOOLULUI

Polițiștii de la rutieră au fost prezenți pe principalele drumuri din județ, acționând pentru fluidizarea circulației și prevenirea evenimentelor rutiere.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat două persoane din Răscăieți și Produlești, în timp ce conduceau autoturisme fără a deține permise de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, trei bărbați au fost identificați, pe raza localităților Răzvad, Voinești și Târgoviște, în timp ce conduceau autoturisme sub influența băuturilor alcoolice, doi dintre aceștia fiind implicați în evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

În urma testării cu aparatul etilotest, aceștia au prezentat alcoolemii cu valori cuprinse între 0,90 și 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei în cauză au fost conduși la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

Un alt bărbat de 30 de ani, a fost surprins, pe raza localității Decindeni, în timp ce conducea un moped fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul a prezentat o alcoolemie peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale, efectuând cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PETRECE PAȘTELE LA ZĂPADĂ! CABANA DICHIU VINE CU O OFERTĂ DE NEREFUZAT

DIANA MATEI ȘI TARAFUL CLEANTE VIN LA TÂRGOVIȘTE, LA CEA MAI TARE PETRECERE DE ZIUA FEMEII

SĂRBĂTORI DE IARNĂ ÎN INCINTA CURȚII DOMNEȘTI DIN TÂRGOVIȘTE! “???̆???? ?? ????!” ORGANIZAT DE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

ACCIDENT GRAV ÎN TÂRGOVIȘTE! UN PIETON A FOST SPULBERAT PE TRECEREA PENTRU PIETONI ȘI ARUNCAT ÎNTR-UN CAMION

ÎNCĂ O NENOROCIRE ÎN ZONA GĂEȘTI! O COPILĂ A MURIT ÎN CONDIȚII SUSPECTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.