LA LOC COMANDA! COMISARUL ȘEF ALEXANDRU IORGA REVINE LA COMANDA POLIȚIEI GĂEȘTI

Este vinerea neagră pentru interlopii din Găești, care , în urmă cu câteva luni, atunci când Alexandru Iorga a fost schimnat din funcție, au încins grătarele și-au petrecut de bucurie. De astăzi, comisarul șef Alexandru Iorga este din nou șeful Poliției Orașului Găești. Magistrații Tribunalului Dâmbovița i-au dat câștig de cauză în procesul pe care îl intentase, fiind repus în funcția pe care a deținut-o în ultimii ani.

Alexandru Iorga este unul dintre cei mai apreciați șefi de poliție orășenească din județul Dâmbovița, conducând ani la rând cu profesionalism Poliția Orașului Găești, instituție care are cea mai dificilă și mai întinsă zonă din județul Dâmbovița.

Iorga este unul dintre polițiștii care se implică activ și fără frică în prevenirea criminalității, reușind să țină sub control zona Găești.

În luna martie, comandantul de la Găești a fost felicitat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne pentru modul în care a intervenit pentru a salva viața unui om care amenința că se va sinucide. Postarea a strâns peste 7000 de aprecieri, sute de comentarii și distribuiri. Cu toții au apreciat gestul polițistului, care în acel moment și-a riscat propria viață, pentru a salva o altă viață.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: