LA GURA FOII SE CONTINUĂ INVESTIȚIILE! PRIMARUL A SEMNAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR PENTRU CONSTRUIREA PODULUI DE LA GARLA

Prima pagină » Administratie » LA GURA FOII SE CONTINUĂ INVESTIȚIILE! PRIMARUL A SEMNAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR PENTRU CONSTRUIREA PODULUI DE LA GARLA

La Gura Foii, se continua investițiile în infrastructură. Edilul Radu Nicolae Goegrescu a semnat ordinnul de începere a lucrărilor pentru construirea podului de la Garla. Podul va avea o lățime de 5 metri și o lungime de 8 metri. Investiția se ridică la aproximativ 600.000 lei și este finanțată prin programul PNDL2.  

“Am emis ordinul de începere pentru construirea podului de pe Garla. Podul va avea o lățime de 5 m si o lungime de 8m. O investiție de 600 mii lei. Finanțat prin PNDL 2 plus buget local. Inchidem astfel o investiție de 2.8 milioane lei reprezentând asfaltare 11 străzi, 3.3 km. Lucruri bune. Pe teren, nu doar pe facebook.”  a anunțat Radu Nicolae Georgescu, primarul comunei Gura Foii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.