LA DOBRA SE VA CONSTRUI O NOUĂ PUNTE PIETONALĂ SPRE MĂRCEȘTI ȘI VOR FI ASFALTATE ULTIMELE STRĂZI CARE NU AVEAU ASFALT

Prima pagină » Actualitate » LA DOBRA SE VA CONSTRUI O NOUĂ PUNTE PIETONALĂ SPRE MĂRCEȘTI ȘI VOR FI ASFALTATE ULTIMELE STRĂZI CARE NU AVEAU ASFALT

Două noi proiecte de investiții prin contur la Dobra! Este vorba despre asflatarea unor străzi din Mărcești și Dobra, acestea fiiind ultimele străzi care nu aveau asfalt, și se va construi o nouă punte pietonală între Dobra și Mărcești. Ambele proiecte au fost aprobate și vor fi finanțate prin programul “Anghel Saligny”.

“Astăzi au fost aprobate două noi proiecte pentru dezvoltarea comunei Dobra, ambele realizate prin Progamul “Anghel Saligny”! Este vorba despre:
1- Modernizare străzi – proiect în valoare de 1.917.408 lei. Este vorba despre un drum rămas neasfaltat la Mărcești- la Chizeu și despre două drumuri rămase neasfaltate la Dobra: drumul.pe la Prichindel și drumul prin spate pe la Oțet. Acum vom putea spune că nu mai avem stradă neasfaltată în toată comuna.
2- Construire punte pietonală între Dobra și Mărcești- proiect în valoare de 4.568.776 lei. Este vorba despre o nouă construcție, nu despre modernizarea actualei punți.” a anunțat Daniel Nica, primarul comunei Dobra.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.