JANDARMUL DÂMBOVIȚEAN IONUȚ TIMOFTE, VICECAMPION LA “CAMPIONATUL NAȚIONAL DE ALEGARE MONTANĂ MASTERS 2023”

Prima pagină » Actualitate » JANDARMUL DÂMBOVIȚEAN IONUȚ TIMOFTE, VICECAMPION LA “CAMPIONATUL NAȚIONAL DE ALEGARE MONTANĂ MASTERS 2023”

Ionuț Timofte a reprezentat timp de peste 7 ani Jandarmeria dâmboviţeană prin participarea la mai multe competiții sportive (semimaratoane pe asfalt, crosuri și maratoane montane), la care a obținut rezultate bune și foarte bune.

Duminică 25 iunie a.c., jandarmul montan a obținut o nouă performanță notabilă. A obținut locul al II-lea la “Campionatul Național de Alergare Montană Masters 2023”, categoria de vârstă +35 ani, concurs care s-a desfășurat în comuna Cocorăștii Mislii din județul Prahova.

Pasionat de sport și de alergarea montană, subofițerul a parcurs o distanță de 12 km, cu diferență de nivel de 475 metri, la care a obținut un timp oficial de o oră și 34 de secunde.

La începutul lunii iulie 2023, jandarmul montan intenționează să participe la ultramaratonul “Carpathia Trails”, care va avea loc la Cheile Grădiștei.

Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte este încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga din Platoul Montan Bucegi și îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Mircea cel Bătrân”Dâmbovița din anul 2006.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.