Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, locul I la competiția “Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani

Prima pagină » Actualitate » Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, locul I la competiția “Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani

Jandarmul montan Ionuț Timofte a reprezentat timp de peste 7 ani Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița prin participarea la mai multe competiții sportive (semimaratoane pe asfalt, crosuri, maratoane montane), la care a obținut rezultate notabile.

Sâmbătă, 6 mai a.c., subofițerul a obținut o nouă performanță, în zona Pădurii Goruna, la competiția de alergare “Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani. A intrat în concurs la proba de cros și a parcurs o distanță de 12 km cu +475 metri diferență de nivel, la care a obținut un timp de 57 de minute și 40 de secunde.

Pe data de 10 iunie 2023, jandarmul va participa la compeția de alergare montană “Atinge Omu”, care se va desfășura în Munții Bucegi, pe traseul Peștera – Vf. Omu – Peștera.

Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.