Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, locul I la competiția “Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani

Prima pagină » Actualitate » Jandarmul dâmbovițean Ionuţ Timofte, locul I la competiția “Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani

Jandarmul montan Ionuț Timofte a reprezentat timp de peste 7 ani Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița prin participarea la mai multe competiții sportive (semimaratoane pe asfalt, crosuri, maratoane montane), la care a obținut rezultate notabile.

Sâmbătă, 6 mai a.c., subofițerul a obținut o nouă performanță, în zona Pădurii Goruna, la competiția de alergare “Subcarpați Trail Run”, categoria de vârstă 30 – 39 ani. A intrat în concurs la proba de cros și a parcurs o distanță de 12 km cu +475 metri diferență de nivel, la care a obținut un timp de 57 de minute și 40 de secunde.

Pe data de 10 iunie 2023, jandarmul va participa la compeția de alergare montană “Atinge Omu”, care se va desfășura în Munții Bucegi, pe traseul Peștera – Vf. Omu – Peștera.

Plutonierul-adjutant Ionuț Timofte îşi desfăşoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Dâmbovița din anul 2006, fiind încadrat la Postul de Jandarmi Montan Zănoaga.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.