IREAL! LA BUTIMANU S-AU FURAT BRĂDUȚII ABIA PLANTAȚI DE PRIMĂRIE PE MARGINEA STRĂZII! GABRIEL DRAGNEA: “NU PUTEM SĂ PROGRESĂM AȘA!”

Prima pagină » Actualitate » IREAL! LA BUTIMANU S-AU FURAT BRĂDUȚII ABIA PLANTAȚI DE PRIMĂRIE PE MARGINEA STRĂZII! GABRIEL DRAGNEA: “NU PUTEM SĂ PROGRESĂM AȘA!”

Se întâmplă în comuna dâmbovițeană Butimanu! Abia plantați pe marginea șoselei, brăduții au dispărut! Au fost smulși din rădăcină și duși acasa, cel mai probabil. Edilul Gabriel Dragnea este foc și pară, mai ales că era un proiect de suflet pentru înfrumusețarea comunei.

“Oare am inceput sa facem o traditie din a strica ?

Doua proiecte am lansat in ultimul timp: locurile de joca ( prin luna decembrie ) si infrumusetare spatii verzi ( in primavara) , rezultatul DEZAMAGIRE TOTALA!

In locurlie de joaca nu se pastreaza curatenia, sunt zile in care strangem si de doua ori pe zi gunoaiele, si am vazut ca nu doar unii copii arunca gunoaie pe jos, cat si adultii, ceea ce mi se pare de doua ori mai rau…

Bun, trecem peste iarna, ajungem in primavara, cand am inceput cu elan sa curatam , sa plantam, sa infrumusetam… Mi-am dorit foarte mult sa fie si la noi in comuna cat mai frumos.

Ce sa vezi? Impropriu spus ’’sa vezi ’’, am ajuns sa nu mai vad brazii din comuna.

Mai multi cetateni gospodari, au scos bradutii din domeniul public si i-au folosit dupa bunul plac.

Ma intreb, doriti sa luati si gazonul ? Sa stiu la ce ma pot astepta!

Nu putem sa progresam asa! Ne taiem singuri craca de sub picioare!

Nu este parodie ce va spun, este realitatea cruda si dureroasa, care mi-a lasat un gust amar.

Dar nici eu nu pot ramane pasiv la toate acestea! Clar o sa iau masuri!”  a transmis Gabriel Dragnea, primarul comunei Butimanu.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

Primăria Municipiului Târgoviște și Cinematograful Independența Târgoviste vă invită la deschiderea expoziției de pictură „Joie de Vivre”

SPECTACOL DE ZILE MARI, LA LUCIENI, DE ZIUA COMUNEI, PE 30 IUNIE!

SALA DE SPORT DIN DĂRMĂNEȘTI, ACCESIILĂ COPIILOR DIN COMUNĂ ȘI PE PERIOADA VACANȚEI

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.