Întâlnire de lucru privind draftul protocolului de colaborare între Camera de comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița și Agenția Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă

În urma vizitei de lucru de azi, 9 mai 2022, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a conturat semnarea protocolului de colaborare cu Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmbovița.

Principalul obiectiv al protocolului de colaborare îl va avea facilitarea promovării informațiilor  referitoare la creșterea șanselor de ocupare a forței de muncă, prin corelarea cererii cu oferta, existând astfel, posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița se alătură Agenţie Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă și Consiliului Județean Dâmbovița în organizarea  Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Evenimentul se desfășoară la nivel național, iar în județul Dâmbovița va avea loc pe 20 mai, în Târgoviște,  strada Tineretului, nr. 1, în incinta Clubului Studenților începând cu ora 10:00.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: